Docenten

Gegarandeerde kwaliteit

Hoogstaande en erkende kwaliteit wordt gewaarborgd door de inzet van gediplomeerde- en gerenommeerde docenten die op het hoogste niveau in de Nederlandse muziekindustrie meedraaien. Kortom: het docententeam heeft de passie, visie en ervaring om een creatieve broedplaats aan te kunnen bieden waar zij hun kennis, vaardigheden en ervaringen op een inspirerende manier kunnen overbrengen.

Guus Strijbosch

Guus Strijbosch

Guus studeerde basgitaar en contrabass als Docerend Musicus aan het Prins Claus Conservatorium van Groningen en heeft Klassieke theorie en geschiedenis gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Hij is een veelgevraagde bassist die in binnen- en buitenland van Monte Carlo tot Beiroet op vele grote podia speelt. Guus heeft o.a. gespeeld en bijdragen geleverd aan de platen van o.a.: Daniel Lohues, Johnny Gallagher, Time Bandits, Stephanie Struijk (Stevie Ann), Babette van Veen, Eelco Gelling  en vele anderen.

Lees verder

Bernard Gepken

Bernard Gepken

Bernard heeft u waarschijnlijk al vaker gehoord omdat hij regelmatig op tv en radio te zien en te horen is. Hij is werkzaam als beroepsmuzikant en singer/songwriter en Bernard werkt(e)/speelde met o.a.: Daniël Lohues, Bløf, Henny Vrienten, Herman Finkers, Rob de Nijs, Carice van Houten, Van Dik Hout, Stephanie Struijk (Stevie Ann), Typhoon, Babette van Veen, Brigitte Kaandorp, Michael Prins, Maaike Ouboter, Miss Montreal en vele anderen.

Lees verder

Niels Voskuil

Niels Voskuil

Niels heeft drums gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam. Hij werkt als sessiedrummer voor studio’s en verschillende bands en geeft clinics voor Masterworks en DsDrums waar hij endorser voor is. Niels heeft gewerkt met o.a.: Steve Hunt, Andy Suzuki, Ernest Tibbs, Frans Vollink en Richard Hallenbeek.

Lees verder

Martijn Deuling

Martijn Deuling

Martijn is afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen en werkt als docent voor een groot aantal muziekscholen in de regio waarvoor hij diverse succesvolle lesmethodes ontwikkeld heeft. Daarnaast is hij werkzaam als sessie/studio gitarist bij verschillende bands. Zo speelt Martijn bij o.a. Timebandits Unplugged, Huisband Drents Liedjes Festival, Gimme Shelter, Dilana e.a.

Lees verder

Remko Wind

Remko Wind

  Remko Wind is afgestudeerd aan het conservatorium van Zwolle. Naast het touren met o.a. Sandra van Nieuwland  is remko ook zeer actief als componist. Zo heeft hij geschreven voor theatervoorstellingen de Drentse Bluesopera en Circus in Veen evenals het schrijven van liedjes voor en met bekende artiesten als Sandra van Nieuwland.

Lees verder

Frans Vollink

Frans Vollink

Frans heeft een docerend en master opleiding gevolgd aan het conservatorium te Groningen en Zwolle. Hij werkt als bassist/componist/arrangeur voor verschillende artiesten en zijn eigen band Tristan waarmee hij een nr1 positie heeft behaald in de UK soulcharts. Frans heeft met veel grote namen gewerkt zoals Gary Husband, Eef Albers,  Marc Guillermont, Randy Brecker,  Nigel Hitchcock, Wayne Johnson, Jose de Castro, Carl Verheijen, Greg Howe, Bob Mintzer, Guthrie Govan en Steve Vai.

Lees verder